dimecres, 2 de febrer del 2011








1.A. Crea un personatge: 

Qui és aquesta dona? Què nom?
      És casada, separada, vídua, soltera? Té fills? És una dona sana?
És la senyora de la casa? Una criada? L'amant?
Què fa? Descansa de la neteja? Espera l'estimat? Pensa?
Quin caràcter creus que té? És feliç, està trista?

 



La dona de la foto és nom Lidia filla del comte de Ripoll, té 23 anys, ella és una atlota molt alegre i molt enamoradissa tenía un somriure que nigú mai li llevaba... fins que va ocurrir el malson el seu pare l'ha obligada a casarse amb l'emperador al qual no estima. Ella está enamorada d'en Sebastià Professor de català i Capità de la barca 5-BA-I-3962 .
En Sebastià esta frustat perque ella fa no gaire li va dir que era l'amor de la seva vida... i avui s'ha enterat de que s'ha casat amb l'emperador. No ho enten perque aquest cambi tant repelent, si tenien somnis junts per complir... L'emperador és un home molt gelos, posesiu, antipatic i grosser. Per por de perdre na lidia o que fos un home enganyat la tenía tancada a una habitació, on domes la podía visitar sompare, les criades i l'emperador.
Ella estaba condenada a viure tota la seva vida tancada a l'habitació. 
-No li dec importar gens ni mica a mon pare. Domes l'importa els diners més que els meus sentiments i fins i tot la meva vida... va dir na lidia enfadada.
Ella estaba molt trista i ferida pensaba que no tornaria a veure a nen Sebastiá, ni casarse amb ell, ni coneixer al mon...
El comte de Ripoll l'había fet casar amb l'emperador per tenir mes riqueses i posesions.  Na lidia no deixaba de pensar amb ell i tot el temps miraba a la mar mem si trobaba cualque resposta per el seu pensament...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada